Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Aþk
Astroloji
* Burçlar
(Günlük Burç Falý)
Rüya Tabirleri
 
  Rüya Tabirleri Sözlüðü
A - B - C - Ç - D - E - F - G - H - I - Ý - J - K - L - M - N - O - Ö - P - R - S - Þ - T - U - Ü - V - Y - Z
Rüya Tabirleri
Rüya Tabiri Ara
 

Musiki aletleri
Rüyada musikî aletlerinden her hangi birini çalmak muradýnýza ermeye, parlak bir geleceðe kavuþmaya; piyano veya baþka bir müzik aleti satýn almak, güzel sanatlar alanýnda beklediðinizden daha büyük bir baþarýya; genç bir kýz bunlarý rüyasýnda görmüþ ise evliliðinin huzur ve mutluluk içinde geçeceðini haber verir.

Rüyada müzik aleti çalmak emellerinize kavuþacaksýnýz demektir. Güzel bir geleceði de iþaret eder. Bir müzik aleti satýn almak, güzel sanat alanýnda ummadýðýnýz kadar çok baþarý kazanacaðýnýza iþarettir. Eðer rüyayý genç bir kýz görmüþse evlilik hayatýnýn mutluluk içinde süreceðine iþaret eder.

Rüyada musiki aletlerinden her hangi birini çalmak muradiniza ermeye, parlak bir gelecege kavusmaya; piyano veya baska bir müzik aleti satin almak, güzel sanatlar alaninda beklediginizden daha büyük bir basariya; genç bir kiz bunlari rüyasinda görmüs ise evliliginin huzur ve mutluluk içinde geçecegini haber verir.
    BlueSash.NET© 2001-2007